Image

Transport

Vi erbjuder transporter inom anläggning till marknadens bästa priser. Med egna bilar löser vi behovet för Ert projekt, vare sig det är stort eller litet. Vi transporterar grus, makadam och löser bortforsling och omhändertar massor från Ert projekt.
Vår kranbil hämtar och levererar byggmaterial, slipp allt krångel med släp och logistik. Låt oss sköta leveransen.

Kontakta oss för offert på Er transport

Image

Materialhantering

Vi vet att många importerar material från Europa. Byggnadsmaterialet behöver lossas då det oftast kommer i trailer. Istället för att hyra maskin och lägga tid på lossning så löser vi lossning till fast pris. Vi transporterar maskinen, lossar materialet dit Ni vill ha det och tar hem maskinen igen. Kostnadseffektiv och tidsbesparande.

Kontakta oss för offert och prislista

Image

Gräv & schakt

Med många års erfarenhet och proffsiga operatörer löser vi Era gräv och schaktjobb oavsett storlek på projektet. Vi erbjuder en helhetslösning där transporter och material för anläggning ingår. Därför gör vi jobbet både snabbt, och till konkurrenskraftigt pris. Med bred maskinpark kan vi välja rätt maskin för rätt jobb, kostnadseffektivt och tidseffektivt.

Kontakta oss för offert på Ert anläggningsprojekt

Image

Krantransporter / Storsäck

Byggnadsgrus erbjuder leverans av grus i storsäck - sk BigBag. Vi lyfter in gruset på anvisad plats vilket underlättar för Er vid mindre trädgårdsarbeten, exempelvis anläggning av tillbyggnad eller under trädäck.

Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och vi levererar i hela Skåne. Vi har ett retursystem på våra säckar, klimatsmart och miljövänligt. Dessutom lite återbäring när dem återlämnas.


Läs mer om våra produkter vi erbjuder i BigBag